Κείμενο
Γενικές ανακοινώσεις Περιοδικό "Οφθαλμολογία"
Ανακοίνωση 22082011
Ελληνική Εταιρεία Κερατοειδούς Δελτίο Τύπου Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε την τιμή να σας ενημερώσ...Περισσότερα...

Σύνδεση Μέλους

Περιοδικό Οφθαλμολογία

ΕκτύπωσηE-mail

Η έκδοση του περιοδικού Οφθαλμολογία προέκυψε από την ανάγκη της έγκαιρης ενημέρωσης στις ραγδαίες εξελίξεις του κλάδου μας. Μέχρι τότε η ενημέρωση αυτή για πολλούς από τους συναδέλφους στηριζότανε στα ετήσια πρακτικά των Οφθαλμολογικών Εταιρειών και του ετήσιου Πανελλήνιου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου.

 
Από τη αρχή και μέχρι τώρα η εκδοτική προσπάθεια στηρίχθηκε στην εθελοντική προσφορά των μελών της συντακτικής επιτροπής και συνδέθηκε με τις δραστηριότητες της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας ( Π.Ο.Ε.) της οποίας και αποτελεί επίσημο όργανο. Δεν περιορίστηκε αποκλειστικά σ'αυτές αλλά έκανε δεκτές εργασίες προς δημοσίευση από τον ελληνικό χώρο, την ομογένεια και εκλεκτούς προσκεκλημένους συνεργάτες του εξωτερικού. Καλύπτει, εξ'άλλου και προβάλλει σύμφωνα με το καταστατικο της Π.Ο.Ε. επαγγελματικού χαρακτήρα προβληματισμούς. To 1999 εκδόθηκε εορταστική έκδοση του περιοδικού για την συμπλήρωσης 10 ετών από την έναρξη της κυκλοφορίας του.

Το περιοδικό Οφθαλμολογία αποστέλλεται εκτός από τα μέλη της Π.Ο.Ε. σε όλους του Έλληνες Οφθαλμιάτρους. Κυκλοφορεί σε 1200 περίπου τεύχη.

 

Μέσα από το poe.gr μπορείτε να κάνετε λήψη τα τεύχη του περιοδικού σε μορφή .pdf.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να εισέλθετε στη σελίδα λήψης των τευχών.

 

 Λήψη τευχών περιοδικού "Οφθαλμολογία"