Κείμενο
Γενικές ανακοινώσεις Περιοδικό "Οφθαλμολογία"
Ανακοίνωση 22082011
Ελληνική Εταιρεία Κερατοειδούς Δελτίο Τύπου Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε την τιμή να σας ενημερώσ...Περισσότερα...

Σύνδεση Μέλους

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 22082011

ΕκτύπωσηE-mail

Ελληνική Εταιρεία Κερατοειδούς

Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε πως ιδρύθηκε η Ελληνική Εταιρεία Κερατοειδούς με την υπ’αριθμό 1776 της 31/03/2011 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και έχει καταχωρηθεί με αριθμό μητρώου 28495.
Σύμφωνα με την Ελληνικη Νομοθεσία η εταιρεία είναι Μη Κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία και ιδρύθηκε μεταξύ 38 υπογεγραμμένων οφθαλμιάτρων που είναι σύμφωνοι με τα άρθρα του καταστατικού και πληρούν τις προυποθέσεις που ορίζονται από αυτό.

Κύριοι Σκοποί της εταιρείας είναι:

Η προαγωγή της επιστήμης στη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του κερατοειδούς.
Η εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την κοινοτική, όσον αφορά στα ζητήματα που άπτονται της παροχής των υπηρεσιών στο τομέα των μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς και των οφθαλμικών μοσχευμάτων.
Η εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την κοινοτική όσον αφορά στους όρους και τις προϋποθέσεις για την ίδρυση και αδειοδότηση τραπεζών μοσχευμάτων κερατοειδούς.
Η επιμόρφωση επιστημονικού ιατρικού και λοιπού υγειονομικού προσωπικού στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του κερατοειδούς και των μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς.
Η προαγωγή της αξίας της μεταμόσχευσης οφθαλμικών ιστών, αμνιακής μεμβράνης και στελεχιαίων κυττάρων στην ελληνική κοινωνία.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από τις αρχιαιρεσίες της Εταιρείας που έγιναν στις 2 Ιουλίου 2011 στην Αθήνα, εξελέγχθη το ακόλουθο Διοικητικό Συμβούλιο με διετή θητεία:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Νικολάου
Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Κανελλόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Κύρος Μουτσούρης
Ταμίας: Ιωάννης Μάλλιας
Μέλος: Αναστάσιος Χαρώνης

Στην εταιρεία μας καλούνται να εγγραφούν ως μέλη όλοι οι συνάδελφοι Οφθαλμίατροι με ειδικό ενδιαφέρον για τις παθήσεις και τις μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων θερμά για την συνεργασία

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Κερατοειδούς

Επικοινωνία:
Ταχυδρομική διεύθυνση: Ελληνική Εταιρεία Κερατοειδούς, Λεωφ.Συγγρού 328-330
176 73 Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210 95.95.215

 

   

Επιστολή 31032011

ΕκτύπωσηE-mail

Προς
Τα μέλη της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας
Θεσσαλονίκη 31/3/2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Εν’ όψη των εκλογών του 21μελούς Γενικού Συμβουλίου και του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε που θα πραγματοποιηθούν στις 16 Απριλίου 2011 μετά το τέλος της ημερίδας στο «THE MET HOTEL», καλούνται όσα από τα μέλη επιθυμούν, να θέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και 15 Απριλίου 2011 στη γραμματεία της Π.Ο.Ε.
Για να θέσει υποψηφιότητα κάθε ενδιαφερόμενο μέλος καθώς και για να συμμετέχει στις εκλογές πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένο.
Για πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310994912 (καθημερινά 9:00- 13:00) και στο email secretary@poe.gr

 

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.
                                       

Καθηγητής. κ. Ν. Παπαδόπουλος

 

 

   

Ανακοίνωση 040110

ΕκτύπωσηE-mail

Προς Τα μέλη της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας
                                                        
Θεσσαλονίκη 4/1/2011


Αγαπητοί συνάδελφοι,


Εν’ όψη των εκλογών του 21μελούς Γενικού Συμβουλίου και του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε τον Απρίλιο του 2011 και προκειμένου να έχετε δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, παρακαλείστε να τακτοποιήσετε τις συνδρομές σας στην εταιρεία.
Η συνδρομή σας είναι επίσης απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα τεύχη του περιοδικού «Οφθαλμολογία».
Προς διευκόλυνση της διαδικασίας προτείνεται να καταβάλλει κάθε μέλος που οφείλει συνδρομές άνω των τριών ετών, το ποσό των 50 Ευρώ και να θεωρηθεί έτσι οικονομικά τακτοποιημένο. Η συνδρομή από εκεί και πέρα θα είναι 30 Ευρώ/ έτος για τους ειδικούς και 15 Ευρώ για τους ειδικευόμενους.
Το παραπάνω ποσό μπορεί να σταλεί με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας (Τ.Θ. 1585, Τ.Κ. 54006- Θεσσαλονίκη) ή με κατάθεση στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: 5238-046007-519, αναγράφοντας και στις δύο περιπτώσεις το ονοματεπώνυμό σας.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη επιθυμεί τη διαγραφή του από την Π.Ο.Ε. παρακαλείται να το δηλώσει.
Για πληροφορίες σχετικά με τις οφειλές σας καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε ν’ απευθύνεστε στη γραμματεία της Π.Ο.Ε (κ.Τζήκα Βάσω), στο τηλέφωνο 2310994912 (καθημερινά 9:00- 13:00) και στο email secretary@poe.gr.


Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.
Καθηγητής. κ. Ν. Παπαδόπουλος

 

   

Ανακοίνωση 291210

ΕκτύπωσηE-mail

Προς Τα μέλη της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας

Θεσσαλονίκη 29/12/2010

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως σας έχει ανακοινωθεί ήδη, από το πρώτο τεύχος του 2010, το περιοδικό «Οφθαλμολογία» εκδίδεται πλέον στα Αγγλικά.
Γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια, που σαν σκοπό έχει την αναβάθμιση του σημαντικού αυτού οργάνου της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας, έτσι ώστε να αναγνωριστεί και στο εξωτερικό και να συμπεριληφθεί στο index medicus των Medline και Pubmed.
Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Έλληνες Οφθαλμίατρους να έχει το περιοδικό την αξία που του αναλογεί.
Γι’ αυτό τον σκοπό, εξειδικευμένοι γιατροί έχουν αναλάβει την κρίση των εργασιών προς δημοσίευση. Επιδιώκουμε έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σαν Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας, καλώ όλα τα μέλη της και όλους τους Έλληνες Οφθαλμίατρους να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας εργασίες προς δημοσίευση.
Πληροφορίες για την δομή των εργασιών μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενα τεύχη μέσω του site της Π.Ο.Ε. www.poe.gr .Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καθώς και για την αποστολή της εργασίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση secretary@poe.gr .

 

 


Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος,
Καθ. Οφθαλμολογίας
κ. Ν. Παπαδόπουλος

 

   

Σελίδα 1 από 2